
سوادكوه- اخراج راستگو از حزب كار به دليل راي دادن غير حزبي به قاليباف در شوراي شهر تهران واكنش هاي بسياري را به دنبال داشت،اين عمل موجب شد بر خلاف ادعاي اصلاح طلبان مبني بر ميانه روي، چهره اي تندرو و متضاد با دموكراسي از اين حزب در اذهان شكل گيرد، نماينده شهرستان سوادكوه در مجلس شوراي اسلامي نيز به اين كار ناجوانمردانه واكنش نشان داد.
کمال علیپور خنکداری در اين خصوص اظهار داشت: در جریانات اخیر انتخاب شهردار از سوی شورای شهر مسایلی پیش آمد که تعجب بسیاری را برانگیخت، در جریان دموکراسی تعبیری که برخی از عملکرد خانم راستگو میکنند درست نیست.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی، گفت: این درست نیست که افرادی در خصوص رأی آزاد یک شخص اظهارنظر کنند، تهدید کنند و او را تحت فشار قرار دهند، افراد زمانی که عضو جناح یا حزبی میشوند سوگند یاد نکردهاند که به شخص خاصی رأی دهند و هیچ نظری در خصوص هیچ موضوعی نداشته باشند.
وی افزود: برخی افراد شورای شهر شعار دموکراسی سر میدهند و به انتخاب آزادانه ایمان دارند اما در این موارد با فشار و تنگ نظرانه برخورد میکنند که کاری خلاف اصول دموکراسی است.
علیپور توضیح داد: در جریان دموکراسی و انتخاب آزاد دیدیم که مجلس اصولگرا در تعامل کامل با دولتی بود که شعار اعتدال سر داد و کابینه این دولت در مواردی که حتی حرف و حدیث زیادی نسبت به برخی از وزرا وجود داشت به آنان رأی اعتماد داد و بعضی از آنان آراء بسیار بالایی آوردند.
راستگو به عملگرایی رای داد
این نماینده مردم در مجلس نهم، یادآور شد: اعضای دور اول شورای شهر اختلافات زیادی با هم داشتند و همین موضوع روی عملکرد این شورا تأثیر زیادی داشت اما این اختلافات در دور دوم و سوم مجلس برطرف شد، اگر اعضای شورای شهر مروری بر عملکرد شورای اول داشته باشند کمتر به درگیریها و این مشکلات ادامه میدهند.
وی با اشاره به عملکرد الهه راستگو در جریان انتخاب شهردار تهران، ادامه داد: این نماینده شورای شهر با بررسی عملکرد نامزدهای شهرداری انتخاب خود را انجام داد اما سخنانی که در رابطه با اخراج ایشان از حزب کار و بررسی پرونده ایشان مطرح میشود خلاف اصول دموکراسی در ایران است.
عضو هیأت رئیسه فراکسیون مدیریت شهری و روستایی مجلس شورای اسلامی، در واکنش به سخنانی که در رابطه با عدم رعایت اخلاق حزبی از طرف الهه راستگو مطرح میشود، گفت: نمیتوان به طور دقیق مطرح کرد که خانم راستگو با حزب رأی آورده است، اگر قرار بود به این صورت رأی بیاورند باید تمام اعضای حزب بالا میآمدند و اگر هم فرض کنیم که ایشان با حزب بالا آمده باید بررسی کرد که آیا در خانه کارگر به ایشان گفتهاند که اگر رأی گیری انجام شد نباید به قالیباف رأی دهد یا نباید بدون اجازه ما کاری انجام دهی، در کل باید گفت اگر مرام حزبی چنین بوده چرا مرام حزبی خود را قبل از انتخابات به طور واضح بیان نکردند تا ببینند آیا مردم به این مرام و روش رأی میدهند یا خیر.