شنبه 13 آذر 1395 23:14:36

 

 

   

 

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اخبار سوادکوه
چاپ

کد خبر : 4128

تاریخ انتشار : 27/01/1393 - 08:19

اختصاصی/ با آشپزباشی سوادکوه آنلاین همراه باشید:

پشت زیک شیرینی سنتی مازندرانی

غذاها و شیرینی هایی که شاید خیلی وقت است از لیست غذایی بعضی از خانواده ها حذف شده و این بخش دفترچه ای برای یادآوری آنهاست.

پشت زیک شیرینی سنتی مازندرانی

به گزارش سوادکوه آنلاین، دراین بخش با آشپزخانه محلی  درخدمت دوستان هستیم.غذاها و شیرینی هایی که شاید خیلی وقت است  از لیست  غذایی بعضی از خانواده ها حذف شده و این بخش دفترچه ای برای یادآوری آنهاست.

پشت زیک

http://savadkoohonline.ir/uploads/1393/01/25/%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AF%20%D9%86%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C%201/12.JPG

 

موادلازم:

کنجد تفت داده شده:2 پیمانه

شکر:1.5پیمانه

گردو:به مقدار دلخواه

کره:مقداری

آب نارنج:1 قاشق غذاخوری

 

 

 

طرزتهیه:

کنجد را تفت داده ،1ونیم پیمانه شکر را  باشعله کم روی گاز انقدر حرارت  می دهیم تا مات شود..

سپس کنجد،گردو،کره وآب نارنج  را به آن اضافه می کنیم.

مواد را باهم مخلوط کرده  ودر ظرفی مسطح  مانند سینی می ریزیم .لازم به یادآوریست که ته ظرف را از قبل مقداری چرب می کنیم.

مواد ریخته شده در ظرف را با وردنه ای صاف  می کنیم به طوری که  نازک و به قطر2تا3میلی متر شود.سپس مواد را در جایی  خنک می گذاریم وبعداز 3تا4دقیقه با چاقو آن را برش میدهیم وآرام پشت زیک  ها را از سینی  جدا کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم.

علاقه مندان می توانند غذاها و شیرینی های خاص محلی منطقه خود را برای ما به اشتراک بگذارند .

نویسنده : سارا ربیعی

دیدگاه شما در مورد : پشت زیک شیرینی سنتی مازندرانی

پشت زیک شیرینی سنتی مازندرانی