شنبه 13 آذر 1395 06:03:26

 

 

   

 

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اخبار سوادکوه
چاپ

کد خبر : 40098

تاریخ انتشار : 25/03/1395 - 19:37

کارشناس ارشد تغذیه بیان کرد

توصیه های تغذیه‌ای برای سفره‌های آسمانی ماه مبارک رمضان

کارشناس ارشد تغذیه برای ماه مبارک رمضان و سفره های آسمانی برای روزه دارن نکات تغذیه‌ای را بیان کرد.

توصیه های تغذیه‌ای برای سفره‌های آسمانی ماه مبارک رمضان

ابراهیم مهدوی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار سوادکوه آنلاین ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای روزه‌داران اظهار کرد: در طول روزه‌داری دستگاه گوارش و دستگاه‌هایی که در هضم و جذب غذا دخالت دارند، استراحت می کنند و بعد از روزه داری به نحو بهتری اعمال خود را انجام می دهند.

وی هدف روزه‌داری در ماه مبارک رمضان را از دیدگاه تغذیه ای تغییر عادت غلط غذایی از جمله بدخوری و پرخوری دانست و تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان پیروی از برنامه غذایی متعادل و متنوع که شامل نان و غلات، میوه سبزیجات و گوشت حبوبات و لبنیات، آب و املاح، ویتامین ها و پروتئین ها می شود، ضروری است.

 

این کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه برنامه غذایی افراد روزه‌دار باید در سه وعده افطار، شام و سحر تقسیم شود، گفت: در هنگام افطار قند خون در پائین ترین سطح قرار دارد برای باز کردن روزه بهتر است از مایعات گرم مانند چای یا شیر کم چرب گرم با خرما و یا کمی عسل استفاده شود همچنین برای افطار نان و پنیر کم چرب و سبزیجات، سوپ، آش توصیه می شود.

مهدوی در خصوص وعده شام روزه‌داران افزود: وعده شام از حبوبات مانند خوراک عدسی، لوبیا یا گوشت های سفید و برای تامین آب بدن در فاصله افطار و تا قبل از خواب، از آب، هندوانه، طالبی و خربزه و آبمیوه، دوغ های خانگی کم نمک و سبزیجات به دلیل دارا بودن فیبر که آب را در خود نگه داشته و به تدریج  وارد بدن می کنند، استفاده شود.

وی با اشاره به وعده سحر تصریح کرد: وعده سحر باید شبیه صبحانه یا ناهار  که  یک وعده غذایی کامل محسوب می‌شود از نان و غلات، شیر و لبنیات یا گوشت و جانیشن‌ها به همراه ماست و سالاد یا سبزی خوردن استفاده شود.

این کارشناس ارشد تغذیه تاکید کرد: مصرف سحری به همراه اعضای خانواده بعنوان اصلی ترین وعده غذایی ماه مبارک با رعایت اصول صحیح تهیه غذا یعنی کم چرب، کم نمک و کم شیرینی توصیه می شود.

مهدوی در پایان به عادت‌های غلط غدایی در ماه مبارک رمضان اشاره و اظهار کرد: روزه داران باید از نوشیدن مایعات سرد و نوشیدنی های گاز دار، پرخوری در وعده سحر و افطار، افراط در مصرف قندهای ساده مانند قند،شکر، زولبیا و بامیه، خوردن غذاهای پرچرب پرهیز کنند.

 



دیدگاه شما در مورد : توصیه های تغذیه‌ای برای سفره‌های آسمانی ماه مبارک رمضان

توصیه های تغذیه‌ای برای سفره‌های آسمانی ماه مبارک رمضان