شنبه 20 آذر 1395 12:23:36

 

 

 

 

   

 

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اخبار سوادکوه
چاپ

کد خبر : 23482

تاریخ انتشار : 02/02/1394 - 18:00

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی کشور:

سه مقوله ای تحت پوشش امنیت غذایی در کشور غذای کافی، سالم و در دسترس است

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی کشور در چهارمین همایش ملی امنیت غذایی در داشنگاه آزاد سوادکوه اظهار داشت: سه مقوله ای تحت پوشش امنیت غذایی در کشور غذای کافی، سالم و در دسترس است.

سه مقوله ای تحت پوشش امنیت غذایی در کشور غذای کافی، سالم و در دسترس است

به گزارش سوادکوه آنلاین چهارمین همایش ملی امنیت غذایی با حضور دکتر عباسعلی مطلبی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی کشور، محققین، پژوهشگران ،اساتید و فعالان عرصه تولید مواد غذایی و بهداشتی امروز چهارشنبه دوم اردیبهشت 94 در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه برگزار شد.

تقی لطیفی شیردار سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سوادکوه در آیین افتتاحیه این همایش ضمن تقدیر از حمایت موثر ارگان ها، سازمان ها، شرکت ها و مجامع علمی و دانشگاهی از این همایش با اشاره به سیاست های کلان  دولت در عرصه امنیت غذایی  تصریح کرد: امنیت غذایی پیوسته بعنوان هدف اصلی سیاست های توسعه و دسترسی به مقدار کاقی مواد غذایی و سلامت تغذیه ای همواره بعنوان یکی از محورهای اصلی توسعه و زیرساخت مهم برای پرورش نسل های آینده کشور در بعد از انقلاب مورد اهتمام بوده است.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر فراهم شدن امکان دسترسی پایدار به امنیت غذایی برای تمام افراد جامعه خاطر نشان کرد: انتظار می رود برگزاری این گونه همایش ها با رویکردی به تحقیقات کاربردی در عرصه صنعت غذا و امنیت غذایی بتواند با ارائه جدید ترین دستاوردهای علمی و تجربی روز دنیا و تولید علم گام موثری در جهت تعالی و نیل به امکان دسترسی پایدار به امنیت غذایی بردارد.

عباسعلی مطلبی معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی کشور نیز در آغاز این همایش تاکید براینکه مقوله امنیت غذایی و تولید غذای سالم از سیاست های کلی در چشم انداز کشور محسوب می شود نقش دانشگاه ها  را در این رابطه بسیار چشمگیر و موثر توصیف کرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مبحث امنیت غذایی در سیاست های برنامه ششم نیز مورد تاکید قرار گرفته، گفت: سه مقوله ای که تحت پوشش امنیت غذایی در کشور مورد توجه قرار می گیرد غذای کافی، سالم و در دسترس است.

 مطلبی تصریح کرد: افزایش جمعیت کشور، انتقال مواد غذایی از محل تولید تا بازار مصرف و بالاخره فرآوری مواد غذایی از عواملی هستند که سبب توجه بیش از پیش سیاستگذاران و دولتمردان به مقوله امنیت غذایی است.

وی افزود: تولید علم در عرصه امنیت غذا بسیار اهمیت دارد ولی آنچه بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد این است که در تولید ، توزیع و بسته بندی مواد غذایی چه استانداردهایی رعایت می شود  و اینکه واقعا تا چه اندازه توانسته ایم تولیدات علمی را به سر فرآوری برده تا غذای سالم را مزرعه تولید کنیم؟

مطلبی همچنین  با تاکید بر اهمیت توجه  در امر تولید غذای سالم، بسته بندی عرضه مواد غذایی گفت: رسیدن به ظرفیت اسمی تولیدات مواد غذایی نباید منجر به کاهش کیفیت تولیدات شود .

در ادامه همایش محمد احمدی عضو هیئت علمی گروه کشاورزی و صنایع غذایی دانشگاه با اشاره به وضعیت کنونی امنیت غذایی در کشور تاکید کرد: مقادیر فعلی عرضه سرانه مواد غذایی با سطح مطلوب فاصله داشته که البته با توجه به قابلیت های تولیدی کشور ، اصلاح الگوی تغذیه و علمی نمودن صنایع غذایی امکان نیل به یک امنیت غذایی پایدار در سطح کلان وجود دارد.

سید مجتبی مرتضوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی سوادکوه نیز ضمن تقدیر از حضور اندیشمندان و پژوهشگران عرصه تولید مواد غذایی و حامیان همایش در سخنانی  به فرآیند شکل گیری دبیرخانه همایش ملی امنیت غذایی در واحد سوادکوه اشاره کرد و افزود:  واحد سوادکوه با تجربه برگزاری 5 همایش منطقه ای و 4 همایش ملی آمادگی دارد تا با حمایت های سازمان مرکزی نسبت به برگزاری همایش بین المللی امنیت غذایی در این واحد دانشگاهی اقدام نماید.

یاسمن فهیم دژبان دبیر علمی چهارمین همایش ملی امنیت غذایی نیز با تقدیر از تمام دست اندکاران برپایی این همایش گفت: از مجموع مقالات رسیده تعداد 350 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر مورد پذیرش قرار گرفت.

وی همچنین از همکاری دانشگاه های آزاد اسلامی واحد نور، واحد آیت الله آملی و واحدجویبار در برگزاری این همایش تقدیر کرد.

برای دیدن تصاویر بیشتر اینجا کلیک کنید



دیدگاه شما در مورد : سه مقوله ای تحت پوشش امنیت غذایی در کشور غذای کافی، سالم و در دسترس است

سه مقوله ای تحت پوشش امنیت غذایی در کشور غذای کافی، سالم و در دسترس است