جمعه 19 آذر 1395 05:32:09

 

 

 

 

   

 

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

اخبار سوادکوه
چاپ

کد خبر : 20431

تاریخ انتشار : 13/12/1393 - 23:54

متخصص تغذیه مطرح کرد

استفاده از حجم بالای روغن زمینه های بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد

این متخصص تغذیه با اشاره به طبخ نادرست و عادات غذایی در خانوده ها اظهار داشت: استفاده از حجم بالای روغن زمینه های بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد.

استفاده از حجم بالای روغن زمینه های بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد

ابرهیم مهدوی در گفت و گو با خبرنگار سوادکوه آنلاین با اشاره به طبخ نادرست و عادات غذایی در خانوادهها اظهار داشت: در اکثر خانواده ها متاسفانه در طبخ مواد غذایی از حجم روغن بالایی استفاده می شود که زمینه های بیماریهای قلبی و عروقی را بالا می برد و افزایش وزن را به دنبال خواهد داشت.

وی تصریح کرد: استفاده حداقلی از روغن در برنامه های غذایی و طبخ غذاها به صورت آب پز،بخارپز و کبابی و فر شده موجب دریافت کمتر کالری می شود و با این روش می توان مواد مغذی را به بدن رساند.

این متخصص در پایان خاطر نشان کرد: در شیوه سنتی و به صورت آرام پز ارزش مواد غذایی استفاده شده، حفظ می شود.



دیدگاه شما در مورد : استفاده از حجم بالای روغن زمینه های بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد

استفاده از حجم بالای روغن زمینه های بیماریهای قلبی و عروقی را افزایش می دهد